середа, 27 вересня 2023 р.

Кайдаші завітали в наш ліцей!

Протягом деякого часу на уроках літератури ми вивчаємо твір "Кайдашева сім'я".Добре відчувши героїв повісті, ліцеїсти 10-А класу вирішили інсценізувати деякі уривки. Юні актори підготували костюми, реквізит ( звісно, із сучасними мотивами)). Гра виконавців була на високому рівні! Однокласники із великою цікавістю слухали герїв. В усному відгуці про виставу всі однозначно відмітили чудову гру, релістичність зображуваного.
Опісля інсценізації учні взяли інтерв'ю в різних героїв!
Я також у захопленні від акторської гри дітей. А чудові емоції подарували нам Катруся Антонюк, Яна Закусілова, Яна Мартинюк, Софійка Мельникович, Маргарита Реньжина.  Діти, ваша творчість, креативність, самостійність заслуговують на найщиріші слова подяки! А вчительське щастя й полягає саме в таких моментах, коли бачиш, як твої учні перевершують усі очікування!
 Та і я, мотивована власними учнями, перевтілилася на декілька хвилин у Кайдашиху і , певно ж, пожалілася на невісток))) та й себе не забула похвалити)!
Що ж .. Минув ще один вдалий ліцейний день, за який ми всі дякуємо нашим захисникам!

8 коментарів:

  1. Супер! Великі молодці! 👏👏👏

    ВідповістиВидалити
  2. Коли діти біжать в школу з радістю; з нетерпінням чекають сьомого уроку ,щоб виступити; самі репетирують, шукають реквізит - це надихає і радує. Дякую, Світлано Василівно, за розкриття талантів, за віру в кожного учня, за виховання справжніх українців!!! Дітям -- браво!Так тримати!

    ВідповістиВидалити