четвер, 28 вересня 2023 р.

 Хендпан на благодійному ярмарку  в ліцеї!




 Сьогодні відбувся перший у цьому році благодійний ярмарок. Усі кошти, виручені з продажу ярмаркової продукції буде передано на потреби Збройних сил України (придбання дронів для ССО та 110-ої ОБр ТрО).
 Звісно, 10-А клас долучився до цієї події! Олександр Сметанюк не тільки був співорганізатором цього заходу, а й продавав смачнющі кекси, спечені мамою (дякую, Наталіє, кекси дуже смакували із чаєм!!). Аня Шегера також долучилася до ярмарку, продаючи солодощі.
Окремо хочу подякувати Наталії Заїці, яка провела майстер-клас із гри на хендпані. Не чули про такий інструмент?! А ось Богдан Заїка на ньому грає легко, гарно й упевнено! Багато учнів та вчителів тепер уже знають, що то за інструмент та за донат спробували на ньому пограти ( мені інструмент не захотів підкоритися)). Також Наталія спекла смачні горішки, що якнайкраще смакували із лате! Дякую вам, Наталю, за креативність та небайдужість!
Також спасибі дітям та батькам, які донатили в скриньку й купували смаколики! Наш 10-А зібрав 2000 грн, а в загальному було виручено 84 259 грн! Хай ця фінансова допомога наблизить жадану українську Перемогу!
Дякую захисникам за змогу навчати й навчатися!

Немає коментарів:

Дописати коментар