четвер, 30 травня 2024 р.

Свято Знань і Талантів

 Успішних, мотивованих, амбіційних, найкращих ліцеїстів відзначали нагородами під час Свята Знань і Талантів у вівторок в актовій залі.

У номінації «Зірка ліцею» була відзначена Анастасія Мовчанюк, учениця 9-Г класу, переможець 4 етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури та 3 етапу конкурсу- захисту МАН. Анастасія - мотивована й ерудована інтелектуалка, комунікабельна, сучасна, із чудовим почуттям гумору, тому має велику кількість нагород з інших предметів. Велике задоволення працювати із такою ученицею!

Своє сузірʼя інтелектуалів , спортсменів , активістів ліцею є і в 10- А класі!

У номінації «Юні науковці» були нагороджені Сашко Сметанюк та Анна Малонос (призові роботи із зарубіжної літератури в МАН, участь у наукових конференціях тощо). Високий інтелектуальний рівень цих ліцеїстів підтверджують і оцінки високого рівня з переважної більшості предметів.

У номінації « Переможці олімпіад» грамоти та символічні подарунки отримали Сашко Борисюк ( призове місце в 2 етапі олімпіади з математики) та Сашко Сметанюк (призове місце в 2 етапі олімпіади з англійської мови). Хлопчики наполегливі, кмітливі, розумні, тому й мають переможні результати.

У номінації « Здоровий дух у здоровому тілі» нагородженими були майстер спорту Даша Мороз( спортивна гімнастика) та Іван Романчук , КМС із плавання. Тішуся досягненнями юних спортсменів!

У номінації « Покращуємо наш ліцей разом»  почесну подяку отримав Сашко Сметанюк, адже він є активним учасником учнівського самоврядування ліцею.

Вітаю вас, діти, із вагомими результатами! Хай досягнення будуть ще вищими та вагомішими, а мотивація тільки підвищується!

Дякую захисникам за змогу радіти успіхам вихованців!









Немає коментарів:

Дописати коментар