субота, 28 лютого 2015 р.

КИЇВ НАКРИЄ ВЕСЕЛОЮ ПАНІКОЮ ТА ІСТЕРИКОЮ

Перший всеукраїнський стьоб-фестиваль паніки та істерики «На дні» запрошує до співпраці лекторів, майстрів, артистів, митців, фей і ельфів. Подія відбудеться 21 березня. Зараз триває процес інтенсивної підготовки, відбитий на сторінці фестивалю у Facebook. Організатори просять приготувати $1 на вхідний квиток, принести з собою «мегабюджетну» їжу, вироби хендмейд і матеріал для майстер-класів. У програмі: лекція «Курс долара: біль чи любов?», психологічний майстер-клас з прийняття та смирення з цифрами на табло обмінників, веселі квести на пошук продуктів у супермаркетах, що найшвидше подорожчали, дегустація запахів різних сортів бензину, спогади про джипи, депресивний хіп-хоп від фінансових аналітиків, фешн-показ «Бабусина скриня» та багато інших заходів.
Фест перебуває в пошуках локації. Поки що в наявності лише горище для оргкомітету. Програма постійно оновлюється. В якості інформаційного партнера запрошено Нацбанк України.
Головний приз фестивалю - сіра майка лідера. Переможця обере сайт-генератор випадкових чисел. Ім'я тріумфатора оголосять 6 березня в Facebook.

1 коментар: