пʼятниця, 30 жовтня 2015 р.

У Рівному пройде Міжнародний театральний фестиваль аматорських колективів «ЛіхтArt»

З 3 по 7 листопада у Рівному пройде VIII Міжнародний юнацько-молодіжний театральний фестиваль аматорських колективів «ЛіхтArt». Народний молодіжний театр «Від Ліхтаря» та Зразкова театральна студія «Маленький принц» Рівненського міського Палацу дітей та молоді представлятимуть найкращі театральні аматорські колективи України, Білорусі, Польщі, Словаччини та інших країн. 
Мета заходу полягає у підтримці та розвитку творчих стосунків між театральними колективами України та зарубіжжя, формуванні спільних гуманістичних поглядів на театральне мистецтво. 
Під час фестивалю мешканці міста Рівного та області матимуть змогу переглянути найкращі вистави театральних колективів з України, яку представить Київ, Харків, Чернівці, Новомосковськ, Львів, Кременець, Рівне. «Театральну» Словаччину на фестивалі презентуватимуть колективи із міст Кремніца та Нітра. 
Під егідою фестивалю 3 та 5 листопада відбудеться прем"єра вистави "Стариган із крилами"  за п’єсою А.Курейчика Народного молодіжного театру МПК «Текстильник».

Немає коментарів:

Дописати коментар