понеділок, 28 грудня 2015 р.

           "РІЗДВЯНА ЗІРКА" У НАШІЙ ШКОЛІ
Репетиція
Перед канікулами, у четвер, 24 грудня, у нашій школі відбувся вже традиційний конкурс колядок та щедрівок "Різдвяна зірка" серед учнів 5-11 класів. Школярі 5-6 класів підготували новорічні дійства на 15-20 хвилин, цікаві костюми. Учні старших класів були лаконічнішими, але не менш серйозно підійшли до участі у фестивалі. Креативністю відзначилися діти 9-Б класу та наш 10-А клас.Родзинкою виступу нашого класу було виконання каноном "Щедрика" М. Леонтовича ( дякую, діти, що настояли на цьому варіанті!!), а також біт-боксом колядки "Добрий вечір", в якій   солістами були Єлизавета Самчук, Павло та Орест Поліщуки.
Під час виступу
У загальному ж виступи старшокласників були відповідальними, цікавими, але найкраще, найоригінальніше, найщиріше та найдружніше презентували колектив учні нашого 10-А класу.
Дякую, дорогі мої десятикласники, за чудову "Різдвяну зірку"! Я пишаюся вами!!
Після виступу


Під час виступу

Отакі ми гарні!!
 P. S. Приємно, що самі діти задоволені власним виступом і в п'ятницю, отримавши напередодні хороший заряд енергії під час конкурсу, щедрували вчителям під час уроків. Саме такими я бачу старшокласників - креативними, творчими, розумними, самостійними.

Немає коментарів:

Дописати коментар