середа, 19 грудня 2018 р.

Просто ще один шкільний день
Сьогодні, у День Святого Миколая, у 5-В класі відбулася підсумкова класна година за I семестр. Заплановано було багато чого цікавого, але оскільки значна частина учнів хворіє, дехто через поважну причину не зміг бути присутнім, то довелося змінювати всю виховну! Ми почули звіт двох голів комісій : Германюка Дмитра ("Дисципліни і порядку") та Котик Владислави ("Шефи малюків"), а також Шегери Анни, члена комісії "Милосердя". Багато комісій працювали на повну силу, проте деякі з різних причин були зовсім не активними.
  А родзинкою класної години була розповідь Наталії Серветник, яка в цікавій та захопливій формі повідала історію життя Святого Миколая. Дуже приємно, що пані Наталя люб'язно зголосилася поділитися знаннями з дітками, і тепер вони добре знають історію походження цього свята. Дуже дякую за допомогу, Наталіє! Побільше б таких зустрічей із батьками!
  Учні також відповіли на питання анкети щодо виховної діяльності в класі, стосунків між однокласниками. Залишається опрацювати ваші пропозиції щодо різноманітних заходів та спланувати їх у наступному семестрі!


Немає коментарів:

Дописати коментар