четвер, 13 грудня 2018 р.

Добре поярмаркували! Милосердя виявляли!
Учні та батьки нашої школи постійно беруть участь у різноманітних акціях милосердя. Адже, якщо в когось трапляється біда, то будь-яка стороння допомога є неоціненною. Ось і сьогодні у вестибюлі школи, а також на майдані Незалежності відбувся благодійний ярмарок, кошти від якого будуть передані хворим діткам.
 Учні та батьки 5-В класу завжди активно беруть участь у подібних заходах. Але небайдужість та милосердя, виявлені цього разу, були просто приголомшливими! Значна частина учнів та батьків принесла смачнющу домашню випічку. У нас було так багато продуктів, що навіть на вистачило місця, виділеного класу!Чого тільки у нас не було: і кекси, і рулетики, і печиво, і батончики, і яблука, облиті шоколадом та кокосовою стружкою, і еклери,і трубочки з кремом, і сік.... Найшвидше ж розкупили вареники із чорницями, які мама Владислави Таратасюк Галина привезла гаряченькими просто на ярмарок! Біля столу нашого класу постійно була черга, бо ж вибір був чималенький!
 У результаті ми продали солодощів на найбільшу серед усіх класів суму - 1050 грн!
Дякую усім діткам, які купували солодощі!
Особлива ж подяка учням, які принесли смаколики: Брикіну Єгору, Геворгян Ліані, Германюку Дмитру, Гук Анастасії, Малонос Анні, Романчуку Івану, Романюку Максиму,  Серветнику Матвію, Таратасюк Владиславі, Шегері Анні та їхнім небайдужим, добрим, співчутливим батькам!

 Більше фотографій тут
P.S. Усе, що я та мої колеги купили, було неймовірно смачним! Дякуємо, матусі, за Ваші золоті рученьки й серця!

1 коментар: