неділя, 10 листопада 2019 р.

    Привіт, мій Учню!
Я - твій Учитель, і разом ми близько 190 днів у році. Інколи мені перехоплює подих від звання, яке я ношу, бо знаю: Ти завжди дивишся на мене, вчишся, береш приклад і чекаєш підтримки. Так хочеться бути справжнім значимим дорослим для Тебе! 💕
Признаюся чесно, мені не завжди легко з Тобою. Я відчуваю сум, коли ти сваришся зі своїми однокласниками. Я відчуваю безпомічність, коли мені складно пояснити тобі важку програму з української, яка так тяжко тобі дається. Я відчуваю гнів, коли Ти не реагуєш на мої прохання чи зауваження.
Але, будь ласка, пам‘ятай: навіть коли я серджуся, я все одно тебе люблю. І хочу тобі допогти. А складнощі та непорозуміння ніколи не стануть на заваді моєї любові до Тебе.
Знаєш, мій робочий графік з часу, коли я стала вчителькою, дуже змінився. Інколи я стала недосипати, щоб підготувати цікаві уроки для Тебе. Інколи я навіть не маю вихідних, бо готуюся до спілкування з Тобою, перевіряю Твої роботи. Де б я не була, завжди пам'ятаю про тебе, бо думаю, як побачене й почуте застосувати для Тебе під час уроків.
Але я - щаслива.
Коли Ти приходиш у школу і біжиш мене обіймати. Коли в мене з‘явилася ціла колекція Твоїх малюнків та подаруночків. Коли Ти не боїшся стати вразливим і ділишся своїми проблемами. Коли Ти не хочеш іти зі школи. Коли я бачу маленькі і великі кроки у Твоїх знаннях. Коли я бачу, як Ти ідеш вирішувати конфлікт зі своїм однокласником. Коли ти кажеш: «Мені було цікаво" чи "Як швидко минув урок!". Коли ти довірливими оченятами уважно дивишся на мене й усотуєш усе сказане мною.
Я не знаю, як виглядатиме світ, коли Ти закінчиш школу і, беззаперечно, я повинна дати Тобі найкращі знання. Але більш за все я хочу допомогти Тобі стати Людиною вдячною, мудрою, з твердим характером і здатною прощати. Здатною вирішувати проблеми, критично думати і комунікувати. Бо як би не змінився світ через 10, 20 чи 50 років, вдячність, вірність, любов так і залишаться запорукою щастя.
Будь щасливим, мій дорогий Учню. А я всі 190 днів у році буду Тобі у цьому допомагати.
 Твій Учитель.
❤️
Запозичено у Дарії Козлової та дещо змінено, але суть та сама. 

Немає коментарів:

Дописати коментар