четвер, 9 січня 2020 р.

Приємних, позитивних, щасливих канікул!
Ось уже майже  2 тижні школярі Рівного відпочивають та набираються сил на канікулах.
Напевно, діти згадують приємні моменти навчання протягом І семестру, згадують і останній день навчання... Був цей день у ЗОШ №27 короткий, активний, дещо навіть тривожний, адже всі чекали на табелі з оцінками за семестр...
  Перед канікулами учні 6-В класу зробили генеральне прибирання свого кабінету, після чого він посвіжішав та став ще світлішим.
 Потім учням було вручено табелі успішності. Більшість дітей задоволені результатами власної праці, та завжди є можливість поліпшити навчальні досягнення. Тринадцять учнів класу закінчили І семестр на достатньому та високому рівнях ( оцінки від 7до 12). Середній бал навчальних досягнень по класу становить 8,1, що є доволі високим показником на рівні школи. На жаль, нікому не вдалося показати тільки високий рівень навчальних досягнень, але попереду ще цілий семестр, щоб поставити навчальну мету й досягти її. Зате протягом семестру учні здобули нові знання, мандрували, спілкувалися, були приємно вражені й здивовані. А це є важливішим, ніж звичайні оцінки в табелі, які, за бажання, завжди можна покращити.
А після вручення табелів хлопчики та дівчатка погуляли по першому справжньому снігу, що випав, наче подарунок, в останній навчальний день..
Щасливих канікул, діти та батьки!
До зустрічі!








2 коментарі: