субота, 25 грудня 2021 р.

Ура! Канікули!     або 
Один день щасливого дитинства
Останній день навчання в 1 семестрі був настільки насиченим, що ми навіть не помітили, як він минув!   Звісно, увесь день ми намагалися проводити репетиції до 1 Благодійного різдвяного фестивалю- ярмарку "Різдво на Боярці". Окрім того, за українським звичаєм, прибрали перед святами свою другу домівку - школу. Діти працювали злагоджено й відповідально, за що я їм дуже вдячна! Ну а після дружної роботи, потративши чимало енергії, ми влаштували новорічно-різдвяне чаювання! Тут уже підключилися наші чудові батьки й замовили дітям піцу. Усе дуже смакувало й сподобалося!

 А вже опісля цього ми почали ярмаркувати! Мамусі підготували смаколики для продажу, подарункові торбинки, новорічний декор для прикрашання столу й класу тощо. Дорогі батьки й діти, безмежно вдячна вам за небайдужість, милосердя, щирість вашої душі!

А в цей час на порозі школи учні 1-11 класів виконували колядки та  щедрівки. Музика лунала на всю Боярку, тож охочих подивитися на це дійство було доволі багато. Мешканці мікрорайону із задоволенням купували товари на ярмарку та підспівували дітям.

Хлопчики та дівчатка із 8-В класу заспівали колядку "Нова радість стала" та пісню "На Різдво" під акомпанемент Валерії Павлюк та Анни Шегери.

І насамкінець восьмикласники отримали табелі успішності за перший семестр. Звісно, у навчанні є ще над чим працювати!

 Цей день був багатим на приємні емоції, на спілкування, на добро...

Ну хіба він не прекрасний?!

Приємних усім канікул: учням, батькам, учителям!




3 коментарі: