понеділок, 2 березня 2020 р.

Шкільні миті
Минулий шкільний тиждень був насичений різноманітними подіями. На початку його 6-В клас взяв активну участь в акції  "Подаруй бійцю вечірній затишок". Завдяки небайдужій позиції батьків класу, ми змогли зібрати величезну кількість смаколиків нашим захисникам!  
А в середу після уроків( завдяки ініціативі Ольги Вознюк та супроводу Наталії Серветник) діти відвідали  виставку в краєзнавчому музеї "Короленко і Рівненщина". Радує, що вона сподобалася школярам, адже про неї були лише схвальні дитячі відгуки. 
 Наприкінці тижня , повторюючи правила поведінки під час пожежі, діти пройшли відповідне анкетування. З'ясувалося, що багатьом необхідно ретельніше прочитати інструкціїї щодо поведінки в екстремальних ситуаціях. У п'ятницю всі учні здійснили навчальну евакуацію зі школи, моделюючи ситуацію під час пожежі в школі.
 Також протягом тижня в класі було проведено благодійну акцію зі збору коштів на лікування одному із учителів нашої школи. Було зібрано 3080 грн. Дякую Вам, шановні батьки, за небайдужість та за виховання в дітях милосердя, співчуття, щедрості.
 А навчально-виховний процес триває- цікавий, творчий, пізнавальний, захопливий...
Захист проектів на уроці біології


У краєзнавчому музеї


Дорогою до музею




Зібрані смаколики захисникам





Повторюємо правила евакуації



 Підраховуємо бали анкетування


Анкетування "Як діяти під час пожежі"

Немає коментарів:

Дописати коментар